Over ons

Over ons

Bij Team DJ Nick draait alles om het leveren van een onvergetelijke muzikale ervaring die je gasten in beweging brengt en je evenement naar een hoger niveau tilt. We zijn een gepassioneerd DJ-team met een diepe liefde voor muziek en een toewijding aan het creëren van de perfecte sfeer voor elk feest, festival of evenement.


Onze Expertise

Onze getalenteerde DJ's, Nick, Sam, Walter, Thomas, Jonas, Peter, Stijn, Robbe, Stan, Matthias & Nick M brengen een schat aan ervaring en expertise naar de draaitafels. Elk van ons heeft zijn eigen unieke stijl en specialiteit, maar vooral een herkenbare, dansbare én commerciële toets.. Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit om aan te passen aan de wensen van ons publiek en het feest naar een hoger niveau te tillen.

Onze Geschiedenis

Team DJ Nick begon als een gedeelde passie voor muziek en een visie om mensen samen te brengen met geweldige beats. We hebben talloze event locaties in binnen- en buitenland betreden en hebben samengewerkt met vele namen/artietsen in de industrie. Onze reis heeft ons geïnspireerd om voortdurend te innoveren en onze muzikale horizon te verbreden. 


Wat We Bieden

Of je nu op zoek bent naar een meeslepende club/festivalervaring, een knallend verjaardagsoptreden of de perfecte soundtrack voor je weddingevent, Team DJ Nick staat voor je klaar. We bieden op maat gemaakte DJ-sets, geluidsapparatuur en verlichting om aan al je muzikale behoeften te voldoen. We streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen en de dansvloer te laten bruisen.

Neem Contact Met Ons Op

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken om je evenement naar nieuwe hoogten te tillen.
Voor boekingen, vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via Contact

Samen maken we van elk evenement een onvergetelijke muzikale reis!