Biografie

Muziek is mijn leven; mijn leven is muziek. Zo omschrijf ik mezelf het best.
Muziek verbindt àlles en iedereen!
Tijdens mijn jeugd was dit al duidelijk; mijn 1e cassetterecorder, LP (later CD) en een microfoon waar ik dingen mee kon opnemen. Ik luisterde uren naar de radio en was gefascineerd door de liedjes die uit de luidspreker kwamen. Ik moest en zou later iets met 'muziek' gaan doen!

Mijn fascinatie voor muziek zette zich verder dat ik meer dan 10 jaar intensief piano heb gestudeerd en daarbij vele concerten gaf. Ik behaalde een eervolle 2e plaats voor de Nationale muziekjury in het Antwerps conservatorium ('89) en een laureaatsplaats voor de internationale wedstrijd 'Jeunes Talents' te Brussel ('88).

Na mijn hogere studies Communicatie 'Pers& voorlichting' aan de Plantijnhogeschool te Antwerpen, startte ik mijn DJ carrière in 1999 waar ik de kans kreeg om bij een Antwerpse radiozender het vast gezicht te worden van een eigen 'DJ Nick in the mix' radioprogramma. Vanaf dat moment ben ik verder blijven groeien. Door de lat elke keer hoger te leggen voor mezelf én voor mijn publiek, sta ik 20 jaar later verder dan ik had durven dromen. België, Nederland maar ook daarbuiten kon ik mijn passie tonen aan het publiek. 

Muziek is voor mij een connectie tussen mezelf en de mensen waarin ik met elke DJ-set een stuk van mijn persoonlijkheid en emotie kan laten zien/voelen. 
Van harte welkom op mijn site!
Dominique Pinel