Over ons

Over ons

Bij Team DJ Nick draait alles om het leveren van een onvergetelijke muzikale ervaring die je gasten in beweging brengt en je event naar een hoger niveau tilt. We zijn een gepassioneerd DJ-team met een grote liefde voor muziek én een toewijding om de perfecte sfeer voor elk evenement (wedding, festival, corporate of private) te creeren. 


Onze Expertise

Onze team van getalenteerde DJ's  (Nick, Sam, Walter, Thomas, Jonas, Peter, Stijn, Robbe, Stan, Matthias & Nick M) brengen een schat aan ervaring en expertise naar de draaitafels. Elk van ons heeft zijn eigen unieke stijl en specialiteit, maar vooral een herkenbare, dansbare én commerciële toets. Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit om aan te passen aan de wensen van onze clienten én het publiek om zo elk het event naar een hoger niveau te tillen.

Onze Geschiedenis

Team DJ Nick begon als een gedeelde passie voor muziek en een visie om mensen samen te brengen (deels vanuit mijn DJ adademie www.How2DJ.be waar ik nog steeds top talent blijf ontdekken). We hebben talloze event locaties in binnen- en buitenland betreden en hebben samengewerkt met vele namen/artietsen in de industrie. Samen met de vele reviews van onze clienten heeft dit ons geleid tot een volwaardig DJ team dat er elke keer staat om het beste van zichzelf te geven. 


Wat We Bieden

Of je nu op zoek bent naar een meeslepende club/festivalervaring, een knallend verjaardagsoptreden of de perfecte soundtrack voor je weddingevent, Team DJ Nick staat voor je klaar. We bieden op maat gemaakte DJ-sets (voorbereid én in overleg met onze client), geluidsapparatuur en verlichting om aan al je muzikale behoeften te voldoen. We streven ernaar om de verwachtingen te overtreffen en de dansvloer te laten bruisen.

Neem Contact Met Ons Op

We kijken ernaar uit om met jou samen te werken om je evenement naar nieuwe hoogten te tillen.
Voor boekingen, vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via Contact

Samen maken we van elk evenement een onvergetelijke muzikale reis!